Despre Gama&Gama?

Activitatea GAMA&GAMA a început în anul 1994, ca o afacere de familie. După 28 de ani, a reușit să păstreze în continuare trăsăturile unei familii, să respecte traditia, dar în același timp să rămână în pas cu tendințele actuale.

GAMA&GAMA joacă în mai multe segmente din piață:

Alimente de bază

compania are propria sa moară de porumb cu o capacitate de măcinare de 50.000 de tone pe an, producând atât mălai grișat cât și furajer.

Hrană pentru animalele de companie

recent s-a achiziționat o nouă linie de ultimă generație pentru producție și împachetare, care are o capacitate de 180.000 de tone pe an

Băuturi răcoritoare carbogazoase

cu o capacitate de producție anuală de 50 de milioane de litri

Băuturi energizante

Apă de masă

Strategia de producție în relațiile cu clienții pe care compania o abordeaza este una mixtă: pe stoc și la comandă – însemnând atat branduri proprii, cât și mărci private.

Misiunea noastră

Înțelegerea si cunoașterea nevoilor cumpărătorilor. 

Respectul si grija pentru viata si nevoile consumatorilor ne ghideaza in realizarea produselor noastre. Suntem mereu preocupati de cresterea calitatii si de diversificarea gamelor de produse. De aceea investim continuu in tehnologie si resurse umane punand accent pe performanta, parteneriate alese exigent si cunoasterea in detaliu a cumparatorilor si consumatorilor deopotriva

Viziunea noastră

Să oferim consumatorilor o gamă cat mai variată de produse de cea mai bună calitate.

Valorile noastre

calitate

Calitate

Toate produsele Gama&Gama sunt realizate in conformitate cu normele europene în vigoare, sunt atestate și certificate ISO9001/2001.

dezvoltare

Dezvoltare

Suntem intr-un proces continuu de expansiune, permanent lansam produse noi, perfecționăm produsele existente și îmbunătățim procesul de fabricație.

incredere

Incredere

Avand flota proprie de peste 20 de camioane, efectuam transportul produselor noastre la sediul clienților in cel mai scurt timp, cu eficientă și punctualitate.

Servicii de distribuție

Tot ce trebuie să faceți este să ne dați un telefon, un e-mail sau să completați formularul. Noi vă așteptăm cu toate informațiile de care aveți nevoie, haideți să ne cunoaștem!

Test de injecție intracavernoasă. După injectarea antispasmodicelor în penis, o erecție rigidă (incapacitatea de a îndoi penisul) care durează masculputernic.com de 30 de minute trebuie să apară în cel mult 10 minute. Dacă sunt detectate încălcări, se efectuează o scanare duplex (ultrasunete) a vaselor penisului. Ecografia arterelor penisului. Norma este considerată presiunea arterială în ele de la 30 mm