Cine suntem si de ce Gama&Gama?

Activitatea noastră a început în anul 1994, ca o afacere de familie. Dupa 25 de ani, ne putem mândri că am reușit să păstrăm în continuare trăsăturile unei familii: comunicăm deschis unii cu ceilalți, răspundem pozitiv la provocări și ne respectăm reciproc.

Cu o cifră de afaceri anuală de peste 10 milioane de Euro și logistica proprie cu o flotă de peste 20 de camioane, suntem în top 3 producători pe piața românească de făină de mălai ambalată, băuturi răcoritoare si hrană pentru animale de companie. In portofoliul nostru mai avem apă de masă, băuturi energizante, griș din grâu si făină de mălai.

Care sunt valorile companiei noastre?

VIZIUNEA noastră este să oferim o gamă variată de produse de cea mai bună calitate.

MISIUNEA noastră este permanenta dezvoltare a tehnologiei și a capacității de producție pentru a oferi clienților cel mai bun raport calitate-preț.

VALORILE noastre definesc cine suntem și susțin implementarea strategiilor, astfel încât atât viziunea, cât și misiunea noastră să fie atinse. Credem cu tărie in ele și le aplicăm atât in relația noastră ca echipă, cât și in relațiile cu partenerii noștri.

Colaborare eficienta cu Gama&Gama!

* Calitate
Toate produsele noastre sunt realizate in conformitate cu normele europene în vigoare, sunt atestate și certificate ISO9001/2001.

* Dezvoltare
Suntem intr-un proces continuu de expansiune, permanent lansam produse noi, perfecționăm produsele existente și îmbunătățim procesul de fabricație.

* Încredere
Stim ca un parteneriat pe termen lung nu poate fi atins fără încredere reciprocă, de aceea pentru a câștiga încrederea partenerilor ne bazam pe:
– Promptitudine
Avand flota proprie de peste 20 de camioane, efectuam transportul produselor noastre la sediul clienților in cel mai scurt timp, cu eficientă și punctualitate;
– Sinceritate
Ne place transparența și discutăm deschis, fie că e vorba de lucruri mărunte, fie de cele mai mari provocări pe care le avem in echipă. Încurajăm feedback-ul partenerilor, clienților și angajaților noștri și facem tot posibilul ca toată lumea să fie mulțumită.
– Devotament
Suntem dedicați clienților noștri și păstrarii unui parteneriat durabil și eficient;
– Integritate
Nu facem promisiuni pe care nu le putem respecta și întotdeauna respectăm promisiunile făcute;
– Pasiune
Iubim ceea ce facem și suntem fericiți atunci când lumea din jurul nostru e fericita!